Opskrifter

Mad

Jeg er som så mange andre også glad for mad, men for mig der er det mere end bare at spise det.
Jeg elsker at lave mad for mine venner eller min familie, og har gjort det lige siden jeg var teenager. Efter jeg er blevet voksen er jeg også begyndt at se et utal af madlavningsprogrammer, både for at lære men også for at finde inspiration. Desuden har de fire måneder jeg boede i Italien i 2011 og det faktum at jeg arbejder på en restaurant kun hjulpet på min interesse for mad. Derfor har jeg også arbejdet på at samle nogle af mine opskrifter eller få dem skrevet ned som ikke var det i forvejen.

Risotto

Risotto er en af de mest populære retter i verden. Hvorfor? Fordi retten kan laves til 150 personer af et cateringfirma, til 4 personer på en *** restaurant og i gryden hjemme ved familien Hansen til 4 personer og stadig være lige god. Risotto er det ultimative i...

læs mere

Linguine con le Vongole

Historie Der findes to versioner af vongole – in bianco (i hvid) og in rosso (i rød). Den hvide anses som den original version af retten, den indeholder ikke den mest omtalte ingrediens i forhold til hvad der er rigtigt og forkert: tomat (heraf rød). Det eneste...

læs mere

Gnocchi

Kartoffelgnocchi har højst sandsynligt været den tidligste form for ”pasta”, da det ikke virker så unaturligt at blande mel med vand og ælte det til små kugler og koge det i vand. Gnocchi laves med en base af forskellige former for stivelse afgørende for hvilken del...

læs mere

Bolognese

Baggrund Der er praktisk talt 2 grupper af bolognese. Der er den italienske ragù alla bolognese (ofte kun kaldet ragù eller tagliatella lokalt) også er den internationale, som er meget populær i Nord- og Vesteuropa, Nordamerika, Australien og New Zealand...

læs mere

Pasta alla Carbonara

Historie Retten carbonara er formentligt opstået lige inden 2. verdenskrig. I 1950 ”La Stampa” beskrev carbonara som en ret Amerikanske officerer efterspurgte efter den allieredes befrielse af Rom i 1944. Retten blev først anerkendt som en romersk ret, da mange...

læs mere

Hjemmelavet Pasta

Historie Der er en del diskussioner om hvor lang tid tilbage pasta egentligt kan spores i historien. Nogle mener at pastaen, næsten som vi kender den, blev indført da Marco Polo kom tilbage fra en af hans ture til Kina i 1271. Dog starter pastaens historie meget...

læs mere

Galleri

Seneste Indlæg

Kategorier