Opskrifter

Mad

Jeg er som så mange andre også glad for mad, men for mig der er det mere end bare at spise det.
Jeg elsker at lave mad for mine venner eller min familie, og har gjort det lige siden jeg var teenager. Efter jeg er blevet voksen er jeg også begyndt at se et utal af madlavningsprogrammer, både for at lære men også for at finde inspiration. Desuden har de fire måneder jeg boede i Italien i 2011 og det faktum at jeg arbejder på en restaurant kun hjulpet på min interesse for mad. Derfor har jeg også arbejdet på at samle nogle af mine opskrifter eller få dem skrevet ned som ikke var det i forvejen.

Havregrynskugler

Havregrynskugler er en juletradition i min familie, som et sublemant til marcipanen og småkagerne. Mine er så blevet laktosefri. Ingredienser 3 spsk. Kakao100 g. Sukker130 g. Havregryn½ dl. Kaffe1 - 1½ tsk. Rom50 g. Margarine Kokosmel til pynt Fremgangsmåde Sæt kaffe...

læs mere

Frikadeller med Champignoner & Krydderurter

Baggrund De fleste kan blive enige om at mors frikadeller er de bedste man kan få... Derfor er jeg nået frem til at det er bedre at lave min egen version af frikadeller i stedet for at prøve på at lave mors frikadeller. De indeholder lidt mere grønt end...

læs mere

Små Æblekager

Baggrund Små Æblekager har altid været en af mine favoritter af de slags kager min far bager. Derfor er de på min shortlist af opskrifter, som skulle med herpå min hjemmeside. Hvor de oprindeligt stammer fra eller hvem min far har fået opskriften ved jeg egentligt...

læs mere

Mors Chokoladekage

BaggrundI min familie er der to populære opskrifter på chokoladekager, og da min far bager alt derhjemme undtagen den ene chokoladekage og min mor kun bager den ene ting, så syntes jeg at det var logiks at kalde dem for fars og mors chokoladekager. Også...

læs mere

Fars Chokoladekage

Baggrund I min familie er der to populære opskrifter på chokoladekager, og da min far bager alt derhjemme undtagen den ene chokoladekage og min mor kun bager den ene ting, så syntes jeg at det var logisk at kalde dem for mors og fars chokoladekager. Også...

læs mere

Laktosefri Tunmousse

Min opskrift på tunmousse er inspireret fra én opskrift, som jeg har fundet på internettet, og jeg så siden hen har gjort laktosefri. Ca. 6 portioner.   Ingredienser Tunmousse:3 dåser tun i vand1 1/2 rødløg3,8 dl. / 435 g. Laktosefri Fraiche 15 %7-8 blade...

læs mere

Porretærte

Porretærte er en betydningsfuld ret for mig, da det var den første ret, som fik mig interesseret i at lave mad. Denne opskrift er stort set som den var da jeg lærte at lave tærte i 6. klasse i hjemmekundskabstimerne.  ...

læs mere

Fyldte Peberfrugter

Fyldte peberfrugter er én af mine egne opskrifter, som jeg har udviklet ud fra min passion for både det italienske køkken fusioneret med det danske køkken. Jeg har taget inspiration fra italienske retter, der indeholder diverse fyldte grøntsager.  ...

læs mere

Panna Cotta

Panna Cotta betyder ”kogt fløde”, og det er én af de mest kendte desserter i verden. Det er en utrolig simpel dessert og kan faktisk laves med helt ned til 3 ingredienser. Det er fløde, sukker og gelatine (husblas), så bliver det ikke mere ligetil Historie Oprindelsen...

læs mere

Tiramisu

Historie Tiramisu har måske en mere omdiskuteret historie end nogen anden ret i Italien, og det siger ikke så lidt. Det utrolige er at retten med sikkerhed dog ikke engang er mere end 70 år gammel og alligevel kan en tredjedel af Italien være i krig over oprindelsen...

læs mere

Galleri

Seneste Indlæg

Kategorier