Baggrund
De fleste kan blive enige om at mors frikadeller er de bedste man kan få…
Derfor er jeg nået frem til at det er bedre at lave min egen version af frikadeller i stedet for at prøve på at lave mors frikadeller. De indeholder lidt mere grønt end den gennemsnitlige frikadelle.
Jeg har en forkærlighed for champignon, så det er mig naturligt at tilføje dem til min opskrift. Desuden er der en del krydderurter i opskriften, da jeg er vild med hvad én hvilken som helst krydderurt kan bibringe af både smag og friskhed til en ret.
Ingredienser
1000 g. hakket svinekød
400 g. champignoner
3 løg
4 æg
1-1½ dl. laktosefri mælk
4-5 spsk. mel
Brøndkarse
Persille
Salt
Peber
Evt. andre krydderurter
N.B. Det er altid en god idé at stege en lille prøve frikadelle for at kunne tilsmage.
© Henrik Liltorp