Artikeloversigt

Her i min artikeloversigt kan man finde en komplet oversigt over mine artikler på min hjemmeside i diverse kategorier.

Hvilken Bond film er bedst?

Der er til dagsdato lavet 24 (nummer 25 ikke udgivet endnu) film af EON Productions i samarbejde med MGM. Derudover er det blevet lavet et par film yderligere med James Bond, som de så har købt rettighederne til senere hen, men ingen James Bond entusiast ved deres...

Cykelsportens Historie

Oprindelsen Cyklen blev oprindeligt opfundet af Leonardo Da Vinci, men om hans design nogensinde blev brugt er uvist. Den første egentlige cykel med pedaler blev opfundet i Skotland af Kirkpatrick Macmillan i 1839. En mere populær tidlig udgave af cyklen var...

M, Q, Miss Moneypenny & Felix Leiter

Evigt og altid diskuterer alle James Bond fans, hvem der er den bedste Bond og jeg har også kommet med mit bud. Jeg vil dog gå videre og byde på hvem der er bedst af de andre tilbagevendende roller - M, Q, Miss Moneypenny og Felix Leiter også. M Der har været fire...

Hvordan bliver man James Bond?

Hvordan bliver man James Bond? Da Dr. No begyndte at tage form var EON Productions ikke i tvivl om hvem de ville have til at spille deres James Bond: Richard Burton. Han blev adspurgt både i 1959 og 1961 om han ikke ville have rollen, men han afslog begge gange. Ian...

Bachelor

Bachelor Thesis Table of Content Summary Introduction Problem formulation Work Method Marketing Branding James Bond Analysis From Product / Service to Brand Analysis of Target Audience Target Auditing Bond Brand Awareness Brand Equity Brand Maintenance Is James Bond a...

Havregrynskugler

Havregrynskugler er en juletradition i min familie, som et sublemant til marcipanen og småkagerne. Mine er så blevet laktosefri. Ingredienser 3 spsk. Kakao100 g. Sukker130 g. Havregryn½ dl. Kaffe1 - 1½ tsk. Rom50 g. Margarine Kokosmel til pyntFremgangsmåde Sæt kaffe...

Små Æblekager

Baggrund Små Æblekager har altid været en af mine favoritter af de slags kager min far bager. Derfor er de på min shortlist af opskrifter, som skulle med herpå min hjemmeside. Hvor de oprindeligt stammer fra eller hvem min far har fået opskriften ved jeg egentligt...

Mors Chokoladekage

BaggrundI min familie er der to populære opskrifter på chokoladekager, og da min far bager alt derhjemme undtagen den ene chokoladekage og min mor kun bager den ene ting, så syntes jeg at det var logiks at kalde dem for fars og mors chokoladekager. Også...

Fars Chokoladekage

Baggrund I min familie er der to populære opskrifter på chokoladekager, og da min far bager alt derhjemme undtagen den ene chokoladekage og min mor kun bager den ene ting, så syntes jeg at det var logisk at kalde dem for mors og fars chokoladekager. Også...

Laktosefri Tunmousse

Min opskrift på tunmousse er inspireret fra én opskrift, som jeg har fundet på internettet, og jeg så siden hen har gjort laktosefri. Ca. 6 portioner.   Ingredienser Tunmousse:3 dåser tun i vand1 1/2 rødløg3,8 dl. / 435 g. Laktosefri Fraiche 15 %7-8 blade...

Porretærte

Porretærte er en betydningsfuld ret for mig, da det var den første ret, som fik mig interesseret i at lave mad. Denne opskrift er stort set som den var da jeg lærte at lave tærte i 6. klasse i hjemmekundskabstimerne.  ...

Fyldte Peberfrugter

Fyldte peberfrugter er én af mine egne opskrifter, som jeg har udviklet ud fra min passion for både det italienske køkken fusioneret med det danske køkken. Jeg har taget inspiration fra italienske retter, der indeholder diverse fyldte grøntsager.  ...

Panna Cotta

Panna Cotta betyder ”kogt fløde”, og det er én af de mest kendte desserter i verden. Det er en utrolig simpel dessert og kan faktisk laves med helt ned til 3 ingredienser. Det er fløde, sukker og gelatine (husblas), så bliver det ikke mere ligetil Historie Oprindelsen...

Tiramisu

Historie Tiramisu har måske en mere omdiskuteret historie end nogen anden ret i Italien, og det siger ikke så lidt. Det utrolige er at retten med sikkerhed dog ikke engang er mere end 70 år gammel og alligevel kan en tredjedel af Italien være i krig over oprindelsen...