af Henrik Liltorp | sep 11, 2018 | Opskrifter, Dansk
Porretærte er en betydningsfuld ret for mig, da det var den første ret, som fik mig interesseret i at lave mad. Denne opskrift er stort set som den var da jeg lærte at lave tærte i 6. klasse i hjemmekundskabstimerne. ...
af Henrik Liltorp | sep 11, 2018 | Opskrifter, Dansk
Fyldte peberfrugter er én af mine egne opskrifter, som jeg har udviklet ud fra min passion for både det italienske køkken fusioneret med det danske køkken. Jeg har taget inspiration fra italienske retter, der indeholder diverse fyldte grøntsager. ...
af Henrik Liltorp | maj 17, 2018 | Opskrifter, Italiensk, Kager & Desserter
Panna Cotta betyder ”kogt fløde”, og det er én af de mest kendte desserter i verden. Det er en utrolig simpel dessert og kan faktisk laves med helt ned til 3 ingredienser. Det er fløde, sukker og gelatine (husblas), så bliver det ikke mere ligetil Historie Oprindelsen...
af Henrik Liltorp | maj 17, 2018 | Opskrifter, Italiensk, Kager & Desserter
Historie Tiramisu har måske en mere omdiskuteret historie end nogen anden ret i Italien, og det siger ikke så lidt. Det utrolige er at retten med sikkerhed dog ikke engang er mere end 70 år gammel og alligevel kan en tredjedel af Italien være i krig over oprindelsen...
af Henrik Liltorp | maj 17, 2018 | Opskrifter, Italiensk
Risotto er en af de mest populære retter i verden. Hvorfor? Fordi retten kan laves til 150 personer af et cateringfirma, til 4 personer på en *** restaurant og i gryden hjemme ved familien Hansen til 4 personer og stadig være lige god. Risotto er det ultimative i...
af Henrik Liltorp | maj 16, 2018 | Opskrifter, Italiensk
Historie Der findes to versioner af vongole – in bianco (i hvid) og in rosso (i rød). Den hvide anses som den original version af retten, den indeholder ikke den mest omtalte ingrediens i forhold til hvad der er rigtigt og forkert: tomat (heraf rød). Det eneste...