Fyldte peberfrugter er én af mine egne opskrifter, som jeg har udviklet ud fra min passion for både det italienske køkken fusioneret med det danske køkken. Jeg har taget inspiration fra italienske retter, der indeholder diverse fyldte grøntsager.

 

Ingrediensliste

6 store peberfrugter (gerne nogle der kan stå selv)
½ pose ris
250 g. hakket oksekød
1 løg
1 pakke bacon / prosciutto
Revet ost
2 æg
Mel
Karse
Salt
Peber
Krydderier efter eget ønske

 

fyldte_peberfrugter

Fremgangsmåde

Kog ris og hak løgene. Rens og tøm peberfrugter for kerner. Bland kødet med de kogte ris, løg, æg, mel og krydderier til de bliver en sammenhængende masse. Fyld derefter peberfrugterne med blandingen og put bacon på toppen. Sæt peberfrugterne i et smurt fad med kanter (til at hjælpe med at holde dem oprejst).

 

Tilberedning

Tænd ovnen på 180-200 grader. Tilberedning 40-45 minutter efter halvdelen af tiden puttes osten på toppen af peberfrugterne.

Velbekomme…

© Henrik Liltorp